Ultimaker steunt Werkzaak met een 3D-printer

Voor ons programma voor technologie en inclusie ontvingen wij deze week een mooie en spontane gift van Ultimaker, een toonaangevende producent van 3D-printers.

  • 3D printing
  • 3D vaardigheden
  • Hulpstukken

Ultimaker doneert een 3D-printer en de belofte om Werkzaak te ondersteunen bij het maken van 3D-tekeningen voor het gebruik van de printer. Dit is een fantastisch aanbod voor Werkzaak. De technologie van 3D-printen kan ons helpen om bijvoorbeeld hulpstukken te maken waarmee een medewerker zijn werk gemakkelijker kan doen.

Met deze nieuwe 3D-printer en de ondersteuning van Ultimaker, kan Werkzaak Rivierenland haar klanten en medewerkers helpen om vaardigheden op het gebied van 3D-ontwerp en -productie te ontwikkelen. Dit vergroot nieuwe kansen op werk en draagt bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de medewerkers.

Het aanbod van Ultimaker is een uitstekend voorbeeld van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het laat zien hoe bedrijven hun expertise en middelen kunnen inzetten om gemeenschappen te ondersteunen en bij te dragen aan inclusieve werkgelegenheid. Werkzaak Rivierenland is dankbaar voor deze gift en kijkt uit naar de vele mogelijkheden die de nieuwe 3D-printer biedt.