Samenwerkingspartners

In TINT Rivierenland werken verschillende partijen samen: werkgevers, opleidingsinstituten, innovatiemakelaars, tech partijen en kennisalliantie.

Kennisalliantie inclusie en technologie

Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT) is hét kennisplatform op het gebied van inclusieve technologie. Mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking zijn hierbij het absolute uitgangspunt. KIT streven is om zoveel mogelijk mensen uit deze doelgroep met inzet van technologie in de breedste zin van het woord te helpen bij het vinden en behouden van passend en waardevol werk.

KIT

Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland is het sociaal ontwikkelbedrijf van de regio Rivierenland. Werkzaak Rivierenland begeleidt mensen bij het vinden van werk en biedt inkomensondersteuning. Ook adviseren ze werkgevers over personeelsoplossingen en subsidies en zij kunnen werk aan Werkzaak Rivierenland uitbesteden.

Werkzaak Rivierenland

Ravas

Met Ravas heeft TINT Rivierenland een experiment gedaan rond digitale werkinstructies.

Ravas

TNO

TINT werkt regelmatig samen met TNO om inclusieve technologie te testen en te verbeteren. Dat deden we met digitale werkinstructies en met stressmonitoring van medewerkers.

TNO

Itho Daalderop

Voor Itho Daalderop maken de medewerkers van het sociaal ontwikkelbedrijf van Werkzaak Rivierenland keramische elementen die een onderdeel zijn van hun verwarmingsproducten. Omdat dit zwaar handwerk is, is er een montagehulp ontwikkeld.

 

Itho Daalderop