Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan er kennis worden uitgewisseld met TINT?

Je bent van harte welkom om op bezoek te komen bij TINT om kennis uit te wisselen, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Wij zullen je koppelen aan de juiste persoon. Mocht je digitaal kennis willen maken of specifieke kennis willen delen op een bepaald onderwerp is dit ook mogelijk.

Kan ik met mijn bedrijf een bezoek brengen aan TINT?

Je bent van harte welkom om op bezoek te komen bij TINT, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Wij vernemen graag waarin je interesse hebt voor je bezoek.

Ik heb een probleem en ik sta open voor een technologische oplossing, hoe nu verder?

Mocht je met een proces, service of personeelslid tegen knelpunten aanlopen en je vermoedt dat een technologie de oplossing kan bieden ben je ook welkom bij TINT. Wij gaan graag kosteloos met je in gesprek over hoe we gezamenlijk kunnen kijken of technologie een oplossing kan bieden. Dit kan plaatsvinden in de vorm van kennis, best practises of een experiment op de werkvloer.

Wanneer we een co-creatie aangaan en er komen kosten voor bijvoorbeeld proto typing, aanschaf of huur van technologie en het besteden van uren, dan verwachten we van alle partijen dat ze kosten bijdragen.

Ik heb interesse om samen te werken met TINT Rivierenland

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met programmamanager Malinda Janssen. Zij staat je gratis en vrijblijvend te woord.
Bel 0614235569 of mail naar innovatielab@werkzaakrivierenland.nl