Demo digitale werkinstructie software, speciaal ontwikkeld voor leer- en ontwikkelbedrijven: 11 juli of 5 september

Op 11 juli en 5 september geven wij een gratis demonstratie van onze nieuwe software: DIWI voor digitale werkinstructies op een tablet.

Deze software is eenvoudig in gebruik en specifiek gemaakt voor ontwikkelbedrijven in het sociaal domein. Je kunt hiermee op een effectieve manier digitale werkinstructies maken voor je medewerkers.

Daarbij krijg je een rondleiding langs onze inclusieve technologieën in onze productielocatie in Geldermalsen. Schrijf je onderaan deze webpagina in als je wilt komen!

Vijf redenen waarom DIWI interessant is voor jouw organisatie:

  1. Makkelijk voor de makers: DIWI is speciaal ontworpen voor mensen die niet dagelijks werkinstructies maken. Ook als je geen technische kennis hebt, maak je in een handomdraai een werkinstructie.
  2. Duidelijk voor de medewerkers: DIWI biedt heldere instructies met afbeeldingen en video’s, die herhaald kunnen worden. Bovendien zijn de instructies beschikbaar in vele talen, met een automatisch gegenereerde voice-over en ondertiteling.
  3. Zelfstandig werken: Met DIWI gaan medewerkers zelfstandig aan de slag. De duidelijke instructies met foto’s en video’s zorgen ervoor dat ze op hun eigen tempo werken, zonder intensieve begeleidingstijd. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen van de medewerker en meer tijd voor de begeleider.
  4. Efficiëntie: Uit een TNO-pilot met RAVAS Mobile Weighing, blijkt dat DIWI leidt tot 30% meer beschikbare medewerkers voor werkzaamheden. Dit betekent efficiënter werken en meer productiviteit.
  5. Leuker leren: Maar liefst 85% van de deelnemers aan onze pilot wil graag vaker nieuwe taken leren met behulp van een tablet.

 Wanneer

Je kunt kiezen uit drie data: 

  • 11 juli: inloop 13.30 uur –  programma 14.00 uur – 16.30 uur – aansluitend borrel
  • 5 september: inloop 13.30 uur – programma 14.00 uur – 16.30 uur – aansluitend borrel

Waar

Werkzaak Rivierenland
Poppenbouwing 18
4191 NZ Geldermalsen

Programma

  • Ontvangst en welkom
  • Introductie en live demo DIWI: tijdens deze sessie geven we je uitgebreide informatie over de ontwikkeling, functies en mogelijkheden van DIWI. Je ziet hoe intuïtief en gebruiksvriendelijk het is om instructies te maken.
  • Technologie & Inclusie Safari: ervaar zelf onze inclusieve technologieën en methoden in onze productiehallen in Geldermalsen.

Na afloop van het programma is er ruimte om na te praten tijdens de lunch of tijdens de borrel. Deelname is nu alleen nog voor ontwikkelbedrijven in het sociaal domein (verbonden aan Cedris) en is gratis.

Kom je DIWI zelf ervaren?

We kijken ernaar uit om samen te werken aan de inzet van inclusieve technologie voor onze medewerkers. Stuur deze uitnodiging door aan collega’s die ook interesse hebben!

Kies de datum die je wilt komen in de aanmelding:

>> Meld je hier aan!